Verheul & Weerman

Ons werk is teamwork

Stage lopen in onze praktijk

Verheul & Weerman Fysiotherapeuten is een opleidingspraktijk waar kwaliteit en evidence based practise voorop staan. Er werken 25 collega’s met verschillende specialisaties. Zo hebben we onder andere sportfysiotherapeuten, manueel therapeuten, geriatrisch fysiotherapeuten, echografisten en kinderfysiotherapeuten.

We bieden een leerzame stageplaats met veel mogelijkheden om je te ontwikkelen tot een volwaardig fysiotherapeut. Als opleider nemen wij de tijd om je te helpen jouw leerdoelen te bereiken. Je krijgt twee begeleiders die samen met jou het stageproces doorlopen. Daarnaast bieden wij de mogelijkheid om steeds meer zelfstandig met de cliënten te werken en behandeltrajecten te leiden.

We werken samen met de Hogeschool van Amsterdam, de Hogeschool van Rotterdam, de Hogeschool van Utrecht, Thim van der Laan, Hogeschool van Leiden en Avans Breda. Vrijwel het gehele jaar door kunnen stagiaires bij ons terecht. Door de grootte van onze praktijk is het mogelijk meerdere stagiairs aan te nemen in dezelfde periode. De stagiairs hebben hierdoor houvast aan elkaar en wij moedigen aan dat zij samenwerken en regelmatig overleggen.

Zit je in de laatste fase van je opleiding? Ben je flexibel, durf je voor je mening uit te komen en heb je geen 9 tot 5 mentaliteit? Dan ben je van harte welkom om stage in onze praktijk te lopen. Stuur je motivatie met cv naar onze stagecoördinator Michelle Kluft via mkluft@verheulenweerman.nl.

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route