Verheul & Weerman

Van beter worden naar gezond blijven!

Als u geheel of gedeeltelijk bent hersteld van uw klachten is het belangrijk dat u weer gezond wordt en vooral gezond blijft. Wat u daar zelf aan kunt doen is zorgen voor een goede balans in uw leven. Een goede balans rust volgens ons op drie pijlers: bewegen, voeding en mindset. Wij helpen u daar graag bij. Dat doen wij door u gericht advies te geven en u programma’s en oefeningen aan te bieden die u na uw behandeling kunt blijven doen. Het is namelijk onze vaste overtuiging dat wij u als fysiotherapeuten zoveel mogelijk moeten helpen om uw gezondheid te optimaliseren.

Meer weten? Bel ons
0252 620600

Gezond blijven… samen zorgen we daar voor

Blijf bewegen

Bewegen is enorm belangrijk. Niets werkt eigenlijk beter dan bewegen. Wanneer u beweegt, belast u uw lichaam. Het lichaam moet deze belasting wel aan kunnen. Dit noemen we de belastbaarheid. Wanneer u uw lichaam te veel belast, kunt u klachten of blessures krijgen. Het is dus belangrijk te belasten zonder over te belasten. Ook een te lage belasting kan gevolgen hebben. Wanneer u uw lichaam namelijk te weinig belast, gaat uw conditie achteruit en verliest u spierkracht.

Onze fysiotherapeuten helpen u om een bij u passende keuze te maken uit onze programma’s, zoals medische fitness, yoga en bootcamp.

Goede voeding

Naast bewegen is de juiste voeding van groot belang voor een goede gezondheid. Voeding is de brandstof voor het lichaam. Wilt u goed presteren, dan moet u deze brandstof zorgvuldig kiezen. Een periode van slechte voeding levert een tekort op aan essentiële voedingsstoffen, zoals vitamines en mineralen.

Uw lichaam functioneert dan minder goed en beschermt u niet goed tegen ziektes. Het is dus belangrijk dat u zich bewust bent van de voedingsstoffen die u binnenkrijgt en welke gunstige of ongunstige invloed deze op uw lichaam hebben. Samen met onze diëtiste helpen we u bij het kiezen van de juiste voeding.

Een positieve mindset

Voldoende bewegen en gezond eten vraagt om een verandering van uw gedrag. Onze leefstijlcoaches ondersteunen u bij het doorvoeren van noodzakelijke veranderingen in uw dagelijkse leven. Positieve gedachten helpen u om gemotiveerd te blijven.

Wanneer u stress ervaart, kunnen bijvoorbeeld ontspanningsoefeningen helpen. Denk hierbij aan mindfullness en slaaptherapie. U kunt bij ons verschillende programma’s volgen die u helpen om met een positieve mindset aan een goede gezondheid te werken.

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route