Verheul & Weerman

Klantervaringen

Onze ambitie is om excellente zorg te leven en een belangrijke schakel te kunnen zijn om mensen te helpen met hun gezondheid problemen. Hiervoor vragen wij voortdurend feedback van onze patiënten.
thumbMevrouw Hoek

Nieuw-Vennep

“Super blij dat Eline aan huis komt! Met een paar eenvoudige tips wat betreft de ademhaling, heb ik meer lucht en meer energie! Daarbij persoonlijke aandacht naast de klacht.”

thumbJoca van Vliet-Beij

Nieuw-Vennep

‘’Manouk heeft een luisterend oor voor mijn fysieke klachten. Ze is erg kundig in haar vak en heeft een vriendelijke uitstraling. Daarnaast hangt er een ontspannen sfeer tijdens mijn behandeling in de praktijk van
Verheul & Weerman.’’

thumb_01_60_60Kisoor Adhien

Nieuw-Vennep

Ik kwam met onderrugklachten bij Verheul & Weerman, het was zo erg dat ik soms niet kon lopen.
Ik werd door Floor Pouw behandeld en met goede oefeningen kan ik nu langer zitten, lopen en naar mijn werk gaan. Ik zou zeggen Floor dank je wel en ik ben blij met je.

thumbSander Stroo

Nieuw-Vennep

‘“Ik ben behandeld door Cees Valentijn. Ik kan iedereen een behandeling van Cees aanbevelen. Hij biedt echt een luisterend oor, vraagt verder, neemt geen genoegen met gesloten antwoorden en komt met goede oplossingen. Daar naast geeft hij veel begrijpelijke uitleg over de klachten en het traject wat gaat komen. Kortom, ik vind hem een topper.”

thumbAnjanie Sewtahal

Nieuw-Vennep

“Ik gun mijzelf een goede gezondheid. Voor mij begint dat met een goede conditie. Roos helpt mij hierbij door mij aan het werk te zetten. Ik ben erachter gekomen dat mijn lichaam veel meer kan dan ik had gedacht. Ik word fitter en voel me een stuk beter!”

thumb_01_60_60Margreet van Riel-Groot

Nieuw-Vennep

“Negen jaar geleden heb ik een gecompliceerde beenbreuk gehad en de behandeling van Verena Schneeweis is top geweest, zowel op professionele- en menselijke wijze.
Sinds februari jl. heb ik een schouderklacht en ben op mijn verzoek bij Verena onder behandeling. Ook deze keer ben ik heel tevreden. Ze geeft me de juiste oefeningen waardoor ik minder klachten heb en ze heeft mij het zelfvertrouwen gegeven om mijn schouder in het dagelijkse leven weer te gebruiken! Daarnaast heeft zij gevoel voor humor, waardoor ik graag naar haar toe ga.”

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route