Behandeling van hand- en polsklachten

De hand- en polsgewrichten bestaan uit wel 25 verschillende gewrichtjes. Hierdoor kunt u heel precies iets oppakken en bijvoorbeeld knoopjes losmaken. Al die kleine spiertjes werken intensief samen om dit mogelijk te maken.
Hand- en polsklachten zijn vaak chronisch, bijvoorbeeld na langdurige overbelasting of na een trauma waarbij een pees is doorgesneden. Er zijn beschermende kokers omdat de pezen oppervlakkig over het bot lopen. Dit zijn peesscheden. Deze peesscheden kunnen ontstoken raken na overbelasting. Een bekende klacht is het carpaal tunnelsyndroom waarbij een zenuw bekneld is in de pols, met als gevolg vervelende pijnlijke tintelingen. Artrose komt meestal voor aan het duimgewricht.

Hand- en polsklachten

Door pijnklachten kunt u de hand of pols minder goed gebruiken en belasten. U merkt dit al snel omdat u de handen voortdurend gebruikt. Onze hand- en pols fysiotherapeut onderzoekt de oorzaak van uw klachten en stelt een persoonlijk behandelplan op. Ze is gespecialiseerd in spalken en aanmeten van braces. Ook geeft ze u advies en leert ze u oefeningen die u thuis kunt doen.

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route