Verheul & Weerman

Samenwerking: de juiste zorg op de juiste plek

U mag van ons de beste fysiotherapeutische zorg verwachten. In onze visie gaat die zorg verder dan alleen de behandeling in onze praktijk. Om u de beste zorg te bieden werken we samen met huisartsen, praktijkondersteuners, medisch specialisten, apothekers, diëtisten, psychologen en podotherapeuten.

We werken samen met vele partners:

 • Zorggroep Haarlemmermeer
 • Gezondheidscentrum De Nieuw Kern
 • Gezondheidscentrum Lucas Bolsstraat
 • Gezondheidscentrum de Pionier
 • Centrum voor huisartsgeneeskunde en fysiotherapie Händelplein
 • Spaarne Gasthuis
 • Annatommie
 • Thuiszorg organisaties Amstelring en Buurtzorg
 • Meerwaarde
 • Podotherapiepraktijk Pedicare
 • Diëtistenpraktijk Adamse

We zijn lid van verschillende zorgnetwerken:

Zorggroep Haarlemmermeer

Zorggroep Haarlemmermeer is een multidisciplinaire eerstelijnsorganisatie waarin eerstelijns zorgverleners samenwerken. Wij ondersteunen eerstelijnsprofessionals in de Haarlemmermeer om te komen tot de beste zorg dichtbij huis. Dit doen wij door het ontwikkelen en invoeren van zorgprogramma’s en het organiseren van wijkgerichte zorg. Op die manier bieden wij kwalitatief hoogwaardige eerstelijnszorg aan ruim 100.000 patiënten.
Meer info

ClaudicatioNet

Landelijk netwerk van zorgverleners gespecialiseerd in de behandeling van patiënten met vaatklachten in het onderlichaam (perifeer arterieel vaatlijden). ClaudicatioNet therapeuten bieden speciale looptherapie en begeleiden patiënten bij een gezonde leefstijl.
Meer info 

Artrosenetwerk West-Nederland

Orthopedisch chirurgen van het Spaarne Gasthuis, huisartsen en fysiotherapeuten bundelen hun deskundigheid om artroseklachten nog beter te kunnen behandelen. Door de intensieve samenwerking is er goed overleg tussen de eerste en tweede lijn.
Meer info

Rijnland Schouder Netwerk

Orthopeden van het Rijnlandziekenhuis en gespecialiseerde fysiotherapeuten werken nauw samen aan de verbetering van de fysiotherapeutische zorg voor patiënten die schouderklachten hebben of een schouderoperatie hebben ondergaan.
Meer info 

FysioTopics

De kwaliteitsvereniging van 130 samenwerkende fysiotherapiepraktijken zet zich in voor de verbetering van de kwaliteit en doelmatigheid van de zorg en het delen van kennis en kunde met collega’s. FysioTopics ontwikkelt zorgplannen op basis van de klinische expertise van de leden en recente wetenschappelijke literatuur. De zorgplannen zorgen voor meer structuur en uniformiteit in het fysiotherapeutisch handelen.
Meer info

Landelijk Netwerk Slaapoefentherapeuten

Dit netwerk richt zich op het behandelen van slaapproblemen door Cesar & Mensendieck oefentherapeuten die zijn opgeleid tot slaaptherapeuten. De therapie is gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten en heeft een praktische, goed toepasbare aanpak.
Meer info 

Netwerk Traumarevalidatie VUmc

Deskundigheidsnetwerk van fysiotherapeuten in de regio van VUmc in Amsterdam die gespecialiseerd zijn in het revalideren van patiënten die letsels hebben opgelopen na een ongeval. Denk bijvoorbeeld aan verstuikingen, botbreuken, open breuken, wervelbreuken of bekkenbreuken. De overleglijnen tussen de traumachirurgen van het VUmc en de fysiotherapeuten zijn kort waardoor de revalidatie efficiënt en zonder onnodige vertraging verloopt.
Meer info 

Oncologie Netwerk Fysiotherapie Kennemerland e.o.

Het netwerk van gespecialiseerde fysiotherapeuten die patiënten met kanker adequaat en met kennis van zaken kunnen behandelen. Artsen en patiënten vinden hier de fysiotherapeut met de juiste specialisatie en kennis. De fysiotherapeuten werken nauw samen met ziekenhuizen en behandelaars.
Meer info

Sportmedisch netwerk

Sport Medisch Netwerk brengt medische professionals uit de (top)sport bij elkaar en biedt een laagdrempelig platform om kennis en kunde te delen. Professionals kunnen elkaar makkelijk vinden en gebruik maken van sportmedische protocollen, gebaseerd op de laatste wetenschappelijke inzichten en zo de kwaliteit van de zorg voor sporters verbeteren.
Meer info 

CardioPlus Spaarne Gasthuis

De cardiologen van het Spaarne Gasthuis werken nauw samen met onze gespecialiseerde fysiotherapeuten. Zo kan de hartrevalidatie vanuit het ziekenhuis worden voortgezet in onze praktijk.

ParkinsonNet

Het landelijk netwerk van zorgverleners die gespecialiseerd zijn in de behandeling van de ziekte van Parkinson, zoals neurologen, fysiotherapeuten, ergotherapeuten, logopedisten, diëtisten en parkinsonverpleegkundigen. Het netwerk doet onderzoek, biedt scholing aan, faciliteert samenwerking tussen zorgverleners en maakt de kwaliteit van de aangesloten zorgverleners transparant.
Meer info 

The Knee community

Het doel van dit online platform is om fysiotherapeuten, huisartsen en orthopeden te inspireren en motiveren om op laagdrempelige wijze kennis met elkaar te delen en de revalidatie van knieproblematiek naar een hoger niveau te tillen. Het netwerk brengt theorie en praktijk dichter bij elkaar.
Meer info

Topsport Haarlemmermeer

Met een topsportloket ondersteunt Topsport Haarlemmermeer verenigingen, topsporters en talenten met voorzieningen en faciliteiten. Topsporters en talenten kunnen op zeer korte termijn in onze praktijk terecht wanneer ze een blessure hebben opgelopen.
Meer info 

Keurmerk Fysiotherapie

De Stichting Keurmerk Fysiotherapie is een onafhankelijk en erkend kwaliteitsregister voor fysiotherapeuten en fysiotherapiepraktijken. Het geeft fysiotherapeuten inzicht in de kwaliteit van hun handelen en het verbeteren daarvan om zo patiënten de best mogelijke behandeling te geven.
Meer info 

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route