Verheul & Weerman

Losser, leniger, actiever

Onze fysiotherapeuten: specialisten in bewegen

Bewegen is ontzettend belangrijk om het lichaam gezond en in conditie te houden. Alleen lukt het bewegen soms niet zo goed meer. Dat kan zijn omdat u pijn voelt, een blessure heeft of omdat u bepaalde bewegingen niet meer kunt maken. Voor deze klachten is verantwoord bewegen de oplossing. Onze fysiotherapeuten zijn specialisten in bewegen. Wij verhelpen of verminderen uw klachten en leren u hoe u die zelf kunt voorkomen met de juiste oefeningen.
Tijdens een uitgebreide intake onderzoeken wij zorgvuldig uw klachten en maken wij een persoonlijk behandelplan. U weet dan vooraf hoe de behandeling gaat verlopen en hoe lang het gaat duren.

We werken samen met huisartsen en medisch specialisten en overleggen met hen als dat nodig is. Voor en tijdens de behandeling doen we metingen, zodat u kan zien dat u vooruitgaat. Bewegen gaat weer vanzelf, uw klachten nemen af en u voelt zich beter.

Zo komt u weer in beweging

STAP 1 LOSSER

Uw pijn verminderen

Heeft u pijnklachten, dan richten we ons eerst op pijnvermindering. Na de behandeling neemt de pijn meestal af en voelt u zich minder verkrampt en ‘losser’.

STAP 2 LENIGER

De functie verbeteren

Met rustige oefeningen en manuele technieken zorgen we dat uw gewrichten en spieren weer beter gaan functioneren. U voelt zich dan wat leniger.

STAP 3 ACTIEVER

Uw conditie herstellen

Om de spieren en gewrichten weer in conditie te krijgen en te houden doet u intensievere oefeningen in onze oefenzaal en ook thuis.

Blijf bewegen, blijf gezond!

Na de behandeling is het voor uw gezondheid heel belangrijk dat u blijft bewegen. Wij ondersteunen u daar graag bij en geven u tips voor een actieve leefstijl. Zo blijft u in beweging.

Klachtenregio’s

Programma’s

Nekklachten
Schouderklachten
Elleboogklachten
Rugklachten
Hand en polsklachten
Knieklachten
Enkel en voetklachten
Heup en bekkenklachten

Chronische klachten en revalideren

Heeft u een chronische aandoening of moet u revalideren? Dan bieden wij u speciale beweeg- en behandelprogramma’s. Tijdens een uitgebreide intake onderzoeken wij zorgvuldig uw klachten en maken wij een persoonlijk behandelplan. Voor en tijdens de behandeling doen we metingen, zodat u ziet dat u vooruitgaat.

We werken in het algemeen in groepsvorm omdat het onze ervaring is dat samen met anderen een programma volgen een positief gevoel geeft en motiverend werkt. Onze gespecialiseerde fysiotherapeut richt zich op het verbeteren van uw conditie, het verminderen van de pijnklachten en het trainen van uw lenigheid, spierkracht en balans.
Wij helpen u om verantwoord in beweging te komen zodat u weer zelfstandig uw dagelijkse activiteiten kunt oppakken.

 

Wij bieden 8 programma’s:

 

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route