Verheul & Weerman

Met een enthousiast en vakkundig team zetten we ons voor u in

Over ons

Verheul & Weerman Fysiotherapeuten is een vooraanstaande fysiotherapie praktijk met een duidelijk focus op geïntegreerde eerstelijnszorg. Wij leveren een actieve bijdrage aan de ontwikkeling en versterking van de eerstelijnszorg in de regio Haarlemmermeer. Dat doen wij door zorg te leveren met een aantoonbaar effect. Wij werken daarbij doelmatig en efficiënt. Met een enthousiast en vakkundig team zetten wij ons elke dag in om mensen te helpen beter te worden en gezond te blijven.

Excellente zorg

We zorgen ervoor dat mensen met pijnklachten en problemen met bewegen optimaal kunnen blijven functioneren in hun dagelijks leven. En we bieden begeleidingstrajecten, die zijn gericht op het voorkomen van gezondheidsproblemen.

Excellente zorg bij Verheul & Weerman Fysiotherapeuten is:

  • Uitgebreide intake en gedegen diagnose van uw klachten en belemmeringen
  • Persoonlijke zorg afgestemd op uw klachten en functionele mogelijkheden
  • Een persoonlijk behandelprogramma met heldere en meetbare doelen
  • Innovatieve behandelingen volgens nieuwste wetenschappelijke inzichten
  • Vakkundige en gespecialiseerde fysiotherapeuten met jarenlange ervaring
  • Intensieve samenwerking met huisartsen en medisch specialisten
  • Participatie in verschillende netwerken in de regio Haarlemmermeer
  • Programma’s gericht op het voorkomen van gezondheidsproblemen
  • Meerdere locaties met ruime openingstijden bij u in de buurt
  • Behandeling bij u huis
Persoonlijke zorg
In tegenstelling tot beleidsvoornemens (‘hoe minder behandelingen hoe beter’), streven wij naar een optimaal aantal behandelingen, waarbij de kans op een positief resultaat het grootst is. Dit kan betekenen dat u soms meer behandelingen nodig hebt dan uw zorgverzekeraar vergoedt.
Aan de hand van uw persoonlijke behandelplan bepalen we de behandelduur. Voordat we met het behandeltraject starten bespreken we de kosten van het traject met u. Wanneer u een aanvullende verzekering hebt, vergoedt uw zorgverzekeraar het traject geheel of gedeeltelijk. Anders komen de kosten voor uw eigen rekening. U vindt de volledige tarievenlijst in onze algemene voorwaarden onderaan op onze website.
Doelmatig en efficiënt
Verbetering van het zorgbeleid in de eerste lijn kan hogere zorgkosten in de tweede lijn voorkomen. We zijn ervan overtuigd dat een sterke inzet vanuit de fysiotherapie op primaire en secundaire preventie een belangrijke bijdrage kan leveren aan de vermindering van zorgkosten. We nemen hierin onze verantwoordelijkheid door een duidelijke rol te spelen in het bevorderen van de gezondheid van de mensen in ons werkgebied. Zo hebben we in verschillende wijken preventietrajecten opgezet die mensen aanspoort te bewegen en hierdoor hun gezondheid te optimaliseren en klachten te voorkomen. We bieden bijvoorbeeld fitheidprogramma’s en wandelbijeenkomsten aan die voor iedereen voor minimale kosten toegankelijk zijn.
We willen bereiken dat mensen zorg krijgen die ertoe doet, met preventie- en behandeltrajecten die aantoonbaar effect hebben. We werken nauw samen met huisartsen, specialisten en andere eerstelijns zorgverleners en stemmen goed af met de cliënt, zorgverzekeraar en verwijzer. We leveren zorg op maat; doelmatig en efficiënt.

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route