Verheul & Weerman

Jennifer van der Lans

“Het mooiste uitzicht, komt na de zwaarste klim”

Fysiotherapie is een breed begrip. Luisteren, adviezen geven, motiveren en begeleiden zijn allemaal begrippen die hier in passen. Elke patiënt is anders, daarom maak ik mijn behandelplan ook altijd gericht op de persoon én de klacht, niet alleen op de klacht. Dat ik mensen kan helpen op veel verschillende vlakken geeft mij voldoening. Soms is het al genoeg om naar iemands verhaal te luisteren en bij de ander kan ik fysiek daadwerkelijk helpen, waarbij de patiënt daarna echt pijnvermindering ervaart of beter kan bewegen. Dat beweegt mij dan weer om elke dag met plezier naar mijn werk te gaan. Daarbij helpt het dat ik het menselijk bewegingsapparaat mega interessant vind! Hoe dieper je er op in gaat hoe lastiger het wordt maar daarin zoek ik voor mijzelf altijd een uitdaging.

De brede interesse en de afwisseling waar ik zo gek op ben zie je dan ook terug in de problematieken waar ik mee werk, want ik zie van alles wat! Alhoewel mijn hart toch wel een “sprongetje” maakt van sport gerelateerde klachten. Hier heb ik dan ook al wat meer ervaring mee, en dan met name van de wielersport.

Wat ik belangrijk vind in mijn werk is dat mijn patiënten de zorg krijgen die zij op dat moment nodig hebben. Aangezien we een groot team hebben aan collega’s met allemaal hun eigen specialisatie is het mooi van elkaars kennis gebruik te kunnen maken. Dit vind ik een fijne manier van samenwerken, en zeker de collega’s die zo nu en dan met mij willen sparren over een lastige casus en de collega’s waarmee ik ook zo nu en dan ook een geintje kan maken geven mij weer energie en dit hoop ik dan ook uit te stralen als ik aan het werk ben.

BIG nr. 69930230804


Specialisaties:

  • Fysiotherapeut
  • Fysiotherapeut in de wijk
  • Hydrotherapeut
  • Sportmasseur

Aandachtsgebieden:

  • Sportgerelateerde klachten
  • Musculoskeletale klachten
  • Hydrotherapie

Openingstijden


Maandag t/m donderdag
van 07.30 tot 22.00 uur
Vrijdag van 07.30 tot 18.30 uur
Zaterdag van 08.00 tot 12.30 uur

Onze vestigingen


 

Hoofdvestiging “Welgelegen”

Welgelegen 29
2152 BH Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
de Pionier

Hugo de Vriesstraat 19
(Tweede verdieping)
Route

Gezondheidscentrum
De Nieuwe Kern

De Doorbraak 11
(Tweede verdieping)
2151 AM Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum
Lucas Bols

Lucas Bolsstraat 10
2152 CZ Nieuw-Vennep
Route

Medisch Centrum Getsewoud

Händelplein 25
2151 NL Nieuw-Vennep
Route

iAM Hotel Rijksweg A4 (Hydrotherapie)

Rijksweg A4 nummer 3
2132 MA Hoofddorp
Route